Om os

Om os

Hvem er vi?

notarerhverv er et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi har siden 1983 håndteret alle former for formidling og vurdering af erhvervs- og investeringsejendomme. Vi arbejder naturligvis efter såvel nationale som internationale standarder.Vores mål er at skabe optimale resultater og merværdi for vores kunder. Hos os er kundens behov i fokus, og vi ønsker at sikre, at vores kunder får:

Højest opnåelig salgspris for Deres ejendomEt gnidningsløst og effektivt salgEffektiv udlejningSeriøs sparring og rådgivning gennem hele processen Kort sagt professionelle løsninger til seriøse kunder.

Vores værdier

notarerhverv håndterer alle aspekter af erhvervsformidling. Det har vi gjort med succes i mere end 30 år med Ole Sundenæs ved roret - altid med udgangspunkt i vores tre kerneværdier:Ærlighed - forudsætningen for tillid

Kompetence - forudsætningen for den rette rådgivning

Ihærdighed - forudsætningen for at nå i mål

En uafhængig mægler

Notarerhverv er en 100 % uafhængig erhvervsmægler. Vi har et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere at trække på - også, hvis du overvejer at investere i udlandet.Seriøs rådgivning…hver gangHos notarerhverv værner vi om vores kunder ved at levere professionelle løsninger hver gang. Det er derfor, vi har den glæde at møde de samme kunder år efter år.

Seriøs rådgivning handler for os om at møde kunden der, hvor han er og følge sagen helt til dørs.

Du kan kontakte vores erhvervsmæglere når som helst på døgnet, alle ugens dage. Kort sagt - vi er der, når du har brug for det.

Bestil en gratis salgsvurdering

Notar Ejendomsmælgeren, CVR.:32478123